UTVECKLING

Om du förstår er affär och era affärsprocesser och vi förstår alla de möjligheter som den senaste tekniken ger, kan vi tillsammans digitalisera ditt företag.

Klicka här för mer information!

Utmana oss med dina affärsproblem och vi kommer tillbaka med ett förslag på hur du kan omavandla ditt problem till en möjlighet!

Vad vi gör

Med över 1000 utvecklare hjälper vi våra kunder att utveckla den lösning de behöver, oavsett om det är .net, Node.js®, VR eller ett IOS-projekt

Läs mer!

AI / ML

dra nytta och lärdomar av ditt data!

IoT

vi älskar sakernas internet och möjligheterna med IOT

Devops

ökar din förmåga att leverera applikationer och tjänster med hög hastighet

IOS / Android

mobila applikationer i världsklass

Front-end-dev

skapa snygga webb- och mobila gränssnitt

Back-end-dev

skapa moderna och effektiva backends

Språk vi älskar!

.NET

PHP

MySQL

JAVA

Våra kunder berättar

Problem

Arriva Sweden driftade sin infrastruktur från ett co-location-center i Danmark, som stöd för över 3900 anställda och 170 miljoner resor i Sverige årligen. Driftslösningen var varken stabil eller flexibel nog för att möta de ökande affärs- och kundbehoven. På grund av den progressiva digitaliseringen av transporationsverksamheten bad de Euvic om hjälp för att skapa en stabil och flexibel IT-miljö som skulle möjliggöra ett mer konkurrenskraftigt och modern erbjudande till sina kunder.

Affärsresultat

Genom att flytta driften från co-location-centret i Danmark till AWS och Euvics slutanvändarplattform, inklusive O365, uppnådde Arriva inte bara en stabilare miljö med färre driftsavbrott, men också nöjdare slutanvändare. Arriva kunde dessutom nyttja den nya moln-plattformen och Euvics kompetens för att skapa nya plattformar för bussar och tåg, vilket hjälpte dem att vinna nya affärer. Vilket hade varit svårt, om inte omöjligt, med sin gamla lösning.

Kundens kommentar

Att migrera miljön till AWS med Euvic var ett enkelt beslut med AWS-plattformens service och stabilitet. Resultaten var som förväntat och tillsammans med Euvic har vi efter migreringen skapat många nya tjänster som skulle ha varit omöjliga att skapa på så kort tid på den gamla plattformen.

Fredrik Ölund, chef för affärsutveckling och digitalisering

Våra kunder

Vi har genomfört 6000 projekt för kunder från hela världen. För att ge dig några exempel på de kunder vi har arbetat med under åren, se nedan:

Vi skulle gärna höra mer om dina utmaningar. Ge oss din kontaktinformation och vi hör av oss så snart som möjligt.

Gratis glass om vi inte har ringt dig tillbaka inom 24 timmar :)

Kontakta oss

SWEDEN
Kommendörsgatan 6,
114 48 Stockholm

+46 852211970 info@euvic.se

Vi skulle gärna höra mer om dina utmaningar. Ge oss din kontaktinformation och vi hör av oss så snart som möjligt.

Gratis glass om vi inte har ringt dig tillbaka inom 24 timmar :)